Dit is het voordeel van de vrije sector appartementen

Het verschil tussen de vrije sector appartementen ten opzichte van KoopStart-appartementen is dat je volledig eigenaar wordt bij de vrije sector appartementen. Je hoeft bij toekomstige verkoop van jouw appartement geen opbrengst af te staan aan de oorspronkelijke verkoper. Daarnaast hebben de vrije sector appartementen een aantal extra pluspunten:

 

  • Alle 21 vrije sector appartementen beschikken over een eigen vaste parkeerplaats.
  • 9 appartementen, wonen op de begane grond. Wil je snel bij je appartement zijn en daarvoor niet de trap of lift gebruiken? Geef dan je voorkeur op voor bouwnummer 1 tot en met 9. Deze appartementen hebben een eigen voordeur en aan de voorzijde ook nog een fijn, groen ingericht terras met zicht op het kleurrijke park.
  • 11 betaalbare ‘penthouses’ op bovenste verdieping. Op de bovenste verdieping, bouwnummer 32 tot en met 42, vind je onze ‘penthouses’. Dit zijn ook vrije sector appartementen. Deze appartementen beschikken over een dakterras, gericht op het zuidwesten. Als bewoner kun je gebruikmaken van het prachtige park, speciaal voor inwoners van DUET. Hier ontmoet je de buren en kun je heerlijk ontspannen. Maar je kunt natuurlijk ook vredig wegdromen op je eigen terras, dat deels groen is ingericht.

Kortom, er is genoeg keuze! Kijk goed naar de unieke eigenschappen van het appartement waar je voorkeur naar uitgaat. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een keuzemodel op de website staan. Als je het model volgt, zie je voor welke bouwnummers je je voorkeur kunt opgeven via de selector.

Wil je meer informatie over de verschillen tussen de vrije sector appartementen en KoopStart-appartementen? Neem dan contact op met één van onze makelaars:

Poldermakelaars & Leopardi uit Hoofddorp

T: 023-562 23 23
E: info@poldermakelaars.nl

 

Hertog Makelaars uit Haarlem

T:  023- 747 000 2
E: nieuwbouw@hertogmakelaars.nl