Met welk appartement wil jij een DUET vormen?

In DUET worden in totaal 42 koopappartementen aangeboden, waarvan de helft met KoopStart. En we hebben goed nieuws: vanaf nu kun je meer informatie over het aanbod in DUET bekijken, inclusief richtprijs.

Om je voor te bereiden op de start verkoop kun je nu alvast jouw voorkeuren voor één of meerdere appartementen opgeven. Dit doe je door op de selector een bouwnummer aan te klikken en vervolgens op 'interesse' te klikken. Hiermee sla je jouw voorkeuren op in jouw persoonlijke account. Bekijk hier het aanbod: https://www.wonen-in-duet.nl/aanbod/

  • De helft van de appartementen wordt met KoopStart verkocht. KoopStart is echt voor starters. Om in aanmerking te komen voor één van de 21 KoopStart appartementen in DUET moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens. Voor een eenpersoonshuishouden geldt een maximaal bruto jaarinkomen van € 62.500,-. Voor een gezamenlijk bruto jaarinkomen geldt een maximum van € 65.500,-. Je zult dit aan de hand van een Inkomensverklaring van de Belastingdienst, die je bij de inschrijving voegt, aan moeten tonen dat jouw (gezamenlijke) inkomen niet hoger is dan deze inkomensgrens. Per inschrijver dien je een inkomensverklaring in.
  • Kopen met KoopStart betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde (op basis van erfpacht). De verkoper verleent je namelijk een zogeheten 'koperskorting'. Zo wordt het appartement in DUET voor starters beter betaalbaar. De koperskorting betaal je terug bij doorverkoop, of koop je na verloop van tijd zelf af.
  • De opgegeven prijsrange van de 21 KoopStart appartementen in DUET is indicatief. De definitieve prijs is afhankelijk van afspraken met gemeente Haarlemmermeer.
  • Prijzen zijn definitief bekend op moment van start verkoop.

 

nieuwsoverzicht