Meer dan 80% verkocht!

De verkoop loopt gestaag door: 34 appartementen hebben al een toekomstige bewoner. Dat betekent dat momenteel al meer dan 80% verkocht is! Veel gelukkigen met een eigen 2-kamerappartement op een heerlijke plek onder de zon dus.

 

Wonen in DUET

DUET ligt op een fantastische locatie in Nieuw-Vennep aan de Venneperweg. Aan de rand van het centrum worden 42 betaalbare 2-kamerappartementen gebouwd voor starters, alleenstaanden en koppels. Hier zing jij het hoogste lied en ben je helemaal op jouw plek.

Nog maar een paar appartementen zijn beschikbaar, dus je maakt nog kans. Als bewoner kun je gebruikmaken van het prachtige park, speciaal voor inwoners van DUET. Hier ontmoet je de buren en kun je heerlijk ontspannen. Maar je kunt natuurlijk ook vredig wegdromen op je eigen terras of dakterras. Alle appartementen in DUET zijn tussen de 45 en 50m2 en worden allemaal te koop aangeboden onder de drie ton. Dit klinkt toch als muziek in je oren?!   

Hebben wij nog geen aanmelding van jou ontvangen? Schrijf je nu in via jouw account en wie weet zijn wij binnenkort een gouden duo.

nieuwsoverzicht