It’s the final countdown! 9 mei gaat DUET in verkoop

It’s the final countdown! Vanaf dit moment tellen wij officieel af naar de start van de online verkoop van DUET. Ja, daar hebben wij ontzettend veel zin in. Het is tijd voor een vreugdedans, een proost en een krachtige 'zin in' kreet in een Alt stem.

Bereid je goed voor

Ga jij voor een vrije sector appartement op de begane grond of op bovenste verdieping? Of kom je misschien in aanmerking voor een koopstartappartement op de eerste of tweede verdieping? Het is belangrijk dat je de juiste informatie hebt voordat je je inschrijft voor een appartement. Om je te helpen hebben wij een handige checklist voor je samengesteld, zodat je niets over het hoofd ziet:

Check het woningaanbod 
● Ontdek alle voordelen van een appartement in de vrije sector, klik hier
● Past het binnen jouw budget, regel alvast de financiële check. De financiële check regel je eenvoudig en vrijblijvend via de Rabobank, klik hier
● Bekijk de KoopStart voorwaarden hier

Online start verkoop 9 mei

De start verkoop van DUET zal online op 9 mei om 12:00 uur starten. Op dat moment zijn de definitieve prijzen bekend en kun jij je inschrijven voor jouw favoriete appartement. De inschrijving loopt van 9 mei tot 23 mei, 9.00 uur. Het moment van inschrijven heeft geen effect op de kans die je maakt voor een appartement. Iedereen maakt evenveel kans. Na 23 mei worden alle inschrijvingen op volledigheid en correctheid gecontroleerd. De goedgekeurde inschrijvers gaan automatisch mee in de digitale toewijzing.

Heb je al een keuze gemaakt?

Heb je jouw favoriete appartement al gespot in DUET? Op de website kan je via de woningzoeker zien welke appartementen er worden aangeboden op deze mooie locatie in Nieuw Vennep. Kies uit 42 betaalbare tweekamerappartementen van circa 45 tot 49 m2, verdeeld over vier woonlagen. De online verkoop begint op 9 mei, dus je hebt nog even de tijd om een keuze te maken.

Koop je alleen en is je inkomen lager dan € 62.500 bruto per jaar? Of koop je samen en is je gezamenlijke inkomen lager dan € 65.500 bruto per jaar? Dan kom je wellicht in aanmerking voor KoopStart. 21 appartementen worden verkocht met KoopStart. De overige appartementen behoren tot de vrije sector. Klik op de link om te bepalen wat dit voor jou betekent.

Kies jij voor een vrije sector appartement? Weet dan dat je automatisch ook een eigen parkeerplaats krijgt! De aankoopprijs is namelijk inclusief de aanschaf van een eigen parkeerplaats nabij het gebouw. Kies dan voor bouwnummers 1 t/ 9, 21 en 32 t/m 42.

DUET is groen

DUET wordt grotendeels uit hout gebouwd en dit past perfect bij de groene omgeving die rondom het gebouw wordt gecreëerd. Op en rondom het gebouw zie je verschillende planten, bomen en bloemen die DUET een fleurige uitstraling geven. Geniet van een grote, parkachtige tuin met leuke spots om
heerlijk te relaxen.

Hopelijk zien we jou bij de start van de verkoop van DUET!

nieuwsoverzicht