Financieringsverklaring

Ben je geïnteresseerd in een appartement in DUET en benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomappartement. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de verkoper. Of er is juist meer mogelijk dan je denkt! Om meer zekerheid te hebben is het verplicht om een financieringsverklaring te uploaden bij jouw inschrijving. Bekijk hier een voorbeeld van een financieringsverklaring.

 FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Timpaan wil het je als geïnteresseerde graag makkelijk maken en verwijst je graag door naar de Rabobank voor de financiële check. Wil je de financieringscheck graag via een andere erkende financieel adviseur laten doen is dat natuurlijk ook geen probleem. Onder andere de Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een appartement in DUET, hier en bij een aantal andere hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

ONLINE VIDEOGESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMAPPARTEMENT

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Thomas of Tamara, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

PLAN JE FINANCIËLE CHECK

Bekijk hieronder alvast een paar video's die je meer informatie geven over je hypotheek:

Het eerste hypotheek advies: alles over je hypotheek aanvragen:

Wat houdt Nationale Hypotheek Garantie in?

Thomas Harmsen

 

Tamara Geukens